Het is ons gelukt !!!! We hebben de ketel!!
 
Ruim honderd donateurs hebben besloten om Onrust Stoker te worden en hebben ons daarmee geholpen om de ketel te kunnen aanschaffen. Zeer veel dank hiervoor! Het einddoel van de actie was om een bedrag van €6000 bij elkaar te brengen en dat is gelukt. Met deze korte nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte van de stand van zaken rond de komst van de stookketel uit 1920 naar onze distilleerderij aan de Jan Ligthartstraat 67 op Rotterdam Zuid.
 
We zijn nu bezig met het plannen van het uitbouwen van de installatie en het transport van de verschillende onderdelen. De ketel bestaat namelijk uit verschillende onderdelen. Je hebt de stook ketel welke staat op een metalen verhoging met bovenop de bolvormige helm. Tussen de bolvormige helm en de koeler zit de brug. Dan heb je de koeler die ook op een metalen voet staat. Een ander groot onderdeel van de installatie is de stoom ketel deze stoomketel is te vergelijken met een waterkoker maar dan iets groter en weegt 400 kilo. 
 
We gaan u de komende tijd met heel veel foto’s informeren over de stand van zaken.
 
Heeft u vragen laat het ons dan weten via het mailadres :
info@moonshinerotterdam.nl
 
Helaas is het nog niet mogelijk om de distilleerderij te bezoeken i.v.m. met de corona regels.
 
Met vriendelijke groet
De Onrust Stokers
http://www.deonruststokers.nl

 Word ook Onrust Stoker!

 

Als Onrust Stokers hebben we ons hart verloren aan Ketels en het mooist zijn natuurlijk de koperen Ketels. 

Wat is nu het geval? We hebben een ketel gekregen uit 1885 echt een plaatje en heel bijzonder dat hij er nog is. We zouden graag deze ketel willen opknappen en weer in gebruik gaan nemen om drank in te stoken. 


ketel 1885

De Onrust Stokers starten daarom ‘Operatie Ketel’; een inzamelactie onder vrienden en bekenden van De Onrust Stokers. 

Vind jij het leuk om ook een echte Onrust Stoker te worden en samen met ons dit avontuur aan te gaan? Help ons dan met een donatie en deel onze actie. We houden je dan graag op de hoogte van de stand van zaken. 

 

Doneren? Je krijgt er ook wat voor terug! 


 


 

Nie lulle maar poetse, die ketel! 

We zijn je eeuwig dankbaar en je mag je officieel Onrust Stoker noemen. 

doneer €10


Doorstome maar!

We zijn je eeuwig dankbaar en je mag je officieel Onrust Stoker noemen. Jij drinkt op de dag dat we de ketel officieel in gebruik nemen samen met je partner met ons een borrel. Daarbij krijg je uit de eerste stook van de ketel een limited edition flesje drank mee. 

doneer €25


Effe Stoom afblazen!

We zijn je eeuwig dankbaar en je mag je officieel Onrust Stoker noemen. Jij drinkt op de dag dat we de ketel officieel in gebruik nemen samen met je partner met ons een borrel. En we serveren je een heerlijk biologisch bittergarnituur. Daarbij krijg je uit de eerste stook van de ketel een limited edition flesje drank mee. 

doneer €50We komen op stoom! 

We zijn je eeuwig dankbaar en je mag je officieel Onrust Stoker noemen. Jij drinkt op de dag dat we de ketel officieel in gebruik nemen samen met je partner met ons een borrel. En we serveren je een heerlijk biologisch bittergarnituur. Daarbij mag je uit de eerste stook van de ketel een limited edition flesje drank én het officiële ‘De Onrust Stokers’ T-shirt mee naar huis nemen.

doneer €100

 


Voor z’n roodkoperen! 

We zijn je eeuwig dankbaar en je mag je officieel Onrust Stoker noemen. Jij drinkt op de dag dat we de ketel officieel in gebruik nemen samen met je partner met ons een borrel. En we serveren je een heerlijk biologisch Bittergarnituur. En je krijgt uit de eerste stook van de ketel een limited edition fles drank mee. + het officiële ‘De Onrust Stokers’ T-shirt. En we graveren je naam of bedrijfsnaam voor de eeuwigheid in de ketel. 

doneer €250